Pogled naprej....

 

Verjamemo, da je v prihodnost potrebno gledati z optimizmom in trdo delati za doseganje osebnih in poslovnih ciljev. Dokaz naše osebne in poslovne odgovornosti je 20 let hlevske opreme Kancler.

 

V naših začetkih smo opremili ne malo sodobnih hlevov z željo zagotoviti odlično počutje živali in zadovoljstvo njihovega gospodarja. Skozi proces  razvoja hlevskih in farmskih sistemov, se je razvijala tudi naša vizija in pogled na slovensko podeželje. 

Želimo ustvarjati uspešne kmetije in podjetja na podeželju, ki bodo tudi našim vnukom zagotavljali razvoj in dostojno življenje.

Dediščina naših prednikov in sanje naše mladine nam nudijo upanje za svetlo prihodnost. Sodobna tehnologija in marljivost slovenskega delavca pa je orodje, s katerim lahko dosežete svoje cilje. 

Naloga podjetja Kancler sistem pro je najti najbližjo pot do vaših ciljev

 

Naša dejavnost

 

 

Podjetje Kancler je pričelo svojo zgodbo leta 1994, tako kot se prične vsaka zgodba, z malimi koraki.

 

Naša želja je vedno bila ponuditi kupcem kvalitetno blago, saj se tudi sami vedno nahajamo v vlogi kupca...Z leti smo ustvarili izbor evropskih proizvajalcev, ki za svoje blago jamčijo z dolgoletno tradicijo, izkušnjami, poslovnim odnosom in kot povdarjeno " s kvaliteto".

 Del pomembne odločitve je leta 2003 pomenila  napeljava poslovne vezi z nemškim podjetjem Patura. Katalog Patura, ki smo ga v prevodu ponudili slovenskim kupcem leta 2007, je predstavljal prvi najobširnejši katalog hlevske opreme, katerega vsebina je mlademu prevzemniku ali izkušenemu rejcu ponujala ideje in rešitve v sistemski gradnji hleva, prav tako nakup samostojnih produktov, ki so v vsakodnevni uporabi v hlevu za dobrobit živali.

Za naše stranke smo v letu 2016 pripravili  brezplačni 450 listni katalog Patura.

 

Skozi desetletje nenehnega delovanja so nam generalno zastopstvo zaupali mnogi proizvajalci.

Omenili bi naše najožje poslovne partnerje: PATURA, SPINDER, STALLKAMP, HIMEL, TEEL, DELA, KRAIBURG, HB BETON, SCHWARZ BETON, PRINZING, MIK......in ostali

 

 

 

Vizitka:

 

Dolgo ime PRS;  Kancler sistem pro, proizvodnja in prodaja hlevske opreme, d.o.o.

Kratko ime PRS;  Kancler sistem pro d.o.o.

Naslov; Spodnja Gorica 56 E, 2327 Rače

Direktor; Jožef Bagar, Simona Kancler

Matična številka; 6974279000

Davčna številka; SI58900888

Davčni zavezanec; Da

Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo

Datum vpisa v sodni register; 22.12.2015, Srg 2015/55609

 

 

 

Lokacija za prevzem blaga: 

Prevzem blaga je možen od:

- od ponedeljka do četrtka: 8-16,00 ure

                            v petek  : 8-13.30 ure